Изненадващ обрат със Стефан Данаилов

Гласувайте за статията

Актьорът е в отлично състояние на духа

Изненадващ обрат в състоянието на обичания български актьор Стефан Данаилов.

Неговата племенница Росица Обрешкова заяви, че Стефан Данаилов се чувства много добре и е в отлично състояние на духа. Тя разкри подробности за състоянието му в ефира на Нова тв. Именно тя е човекът, който е неотлъчно до големия актьор.

Актьорът е в отлично състояние на духа
Снимка: Флагман

Ламбо помолил всички негови почитатели да бъдат осведомени, че всичко с него е наред, състоянието му е много добро и че много ги обича.

„Дори се пошегува, че е ранен партизанин“, допълва Обрешкова. Тя сподели, че инцидентът е станал случайно при подхлъзване и не е нищо сериозно и допълва, че Стефан Данаилов вярва напълно на българските лекари.

Началникът на болницата „Бургас Мед“ д-р Стоил Апостолов заяви, че състоянието на българския актьор е стабилно и показателите му, са много добри. Предстоят допълнителни консултации от специалисти преди да се стигне до операцията за смяна на тазобедрена става, която към момента не е спешна.

Доведеният син на Стефан Данаилов – Росен Цанков допълни, че се чува редовно с него по телефона и състоянието му е добро, пише pik.bg.

Стана ясно обаче, че за огромно съжаление на почитателите на актьора по всяка вероятност ще бъде отложено следващото му представление. То трябваше да бъде на фестивала „Сцена на кръстопът“ в Пловдив, създаден и продуциран от самия Стефан Данаилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар