Стефан Данаилов след падането: Добре съм, просто съм като ранен партизанин!

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов показва висок дух, предстои му операция на тазобедрената става

Стефан Данаилов е в стабилно състояние и показва висок дух след инцидента, който претърпя в Приморско. Мастъра е настанен в болница в Бургас, където му предстои операция за смяна на тазобедрената става. Актьорът е контактен, говорил е с близките си и съмишлениците си и се чувства с висок дух и жизнен, доколкото състоянието му позволява.

„Добре съм, стабилен съм, аз съм ранен партизанин“, заявява актьорът пред семейството си. И смело понася всички изпитания свързани със състоянието му.

Данаилов претърпя инцидент в Приморско, където се подхлъзнал и паднал в жилището си. Първоначално актьорът решил, че само си е навехнал крака и не потърсил помощ. През нощта обаче болките станали нетърпими и на другата сутрин шофьорът му извикал линейка, която го откарала до медицински център в Бургас.

Корнелия Нинова и Вежди Рашидов са едни от първите, които се свързаха с актьора и заявиха, че първоначалната информация за състоянието му е силно преувеличена. Веднага от София бяха изпратени ортопед и травматолог, като се обсъжда вариант за транспортирането на Данаилов в столицата и операция във ВМА.

Самият актьор е настоял да премине оперативното лечение в Бургас и после да се транспортира в София. Близките му са до него и казват, че проявява много висок дух, съобщават от Нова телевизия.

Очаква се утре Данаилов да бъде опериран и да остане няколко дни под наблюдение, преди да се прибере за домашно лечение. Актьорът най-вероятно няма да участва в новите постановките на пиесата „Актрисата“, които бяха предвидени в програмата. Минимум шест месеца почивка на легло прогнозират медици, по повод травмата на актьора.

Стефан Данаилов с висок дух въпреки травмата сн. Уикипедия

Стефан Данаилов с висок дух въпреки травмата сн. Уикипедия

Междувременно фенове, съпартийци и приятели на актьора му стискат палци по-скоро да се възстанови. 76-годишния актьор е в ремисия и след лечение на лимфом, поради което сега е особено важно да почива. А ние му пожелаваме бързо възстановяване и скоро отново да го видим на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар