Елизабет Втора изгонила Меган и Хари от двореца преди раждането на Арчи (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Меган и Хари не искали да се местят в имението Фрогмор

Меган и Хари не искали да се местят в имението Фрогмор, но били принудени от кралица Елизабет Втора. Херцогът и херцогинята на Съсекс успяха да си навлекат гнева на народа заради ремонта, който направиха на новия си дом.

Припомняме ви, че той струваше милиони на данъкоплатците. Този факт събуди още повече негативни емоции най-вече към Меган, за която е известно, че предявява немалко претенции. Истината обаче може би ще се окаже малко по-различна.

Когато разбрали, че очакват бебе, принц Хари и неговата любима се замислили къде биха могли да се отделят, за да отглеждат бъдещия си наследник на спокойствие, тъй като в двореца Кенсингтън това би било по-трудно постижимо. Първоначално херцогът и херцогинята на Съсекс се обърнали кралица Елизабет Втора. Те я помолили да се нанесат при нея в замъка Уиндзор, но тя категорично отказала.

Хари и Меган искали да избегнат големия ремонт на имението Фрогмор, Елизабет Втора обаче не им предоставила възможност за избор. Причината за отказа й Хари и Меган да живеят при нея заедно с малкия Арчи било съображението, че замъкът Уиндзор също не е подходящо място за отглеждането на наследника им, пише woman.bg.

Днес херцогът и херцогинята на Съсекс бяха оневинени и в друг скандал, в който бяха замесени. Сър Елтън Джон защити херцогът и херцогинята на Съсекс в профила си във Фейбук във връзка с това, че през последните седмици са използвали частен самолет. Той сподели, че е платил частните полети на Меган и Хари и лично се е уверил, че те не замърсяват околната среда. Целта на частните полети на херцогът и херцогинята на Съсекс според изпълнителя била те да бъдат защитени.

Меган и Хари били принудени от Елизабет Втора да се преместят във Фрогмор сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган и Хари били принудени от Елизабет Втора да се преместят във Фрогмор сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган и Хари летяха до Ибиса, след което се отправиха към Ница. Там те отседнаха в дома на Елтън Джон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар