Кристиано Роналдо платил 375 хил. долара на жената, която го обвини в изнасилване (Подробности)

Гласувайте за статията

Футболистът купил мълчанието на Катрин Майорга, която го обвинява в сексуално насилие

Миналата година Кристиано Роналдо бе забъркан в секс скандал. Американката Катрин Майорга го обвини в изнасилване. Тя твърди, че през 2009 г футболистът я малтретирал сексуално в хотел в Лас Вегас.

Жената още разкри, че й платил 375 хиляди долара за да мълчи. В резултат на обвинението португалецът даже бе спрян за няколко мача на националния отбор.

Вчера Роналдо призна през съда, че наистина е дал подкуп сумата, за която тя говори. Според него обаче няма никакво изнасилване. Момичето влязло в сексуален контакт с него напълно доброволно и той дал парите за да не се хвали и да разпространява подробности за тяхната интимност.

Той коментира, че Майорга просто иска да стане известна на негов гръб и заради популярното му име.

Според Катрин тя решила да говори за изнасилването след толкова години защото получила психологическа травма и даже мислела за самоубийство. Още повече била вдъхновена от движението  #MeToo и от разказите на други жени. Които открито искат да кажат истината.

Съдът в Невада обаче установи, че доказателствата за вината на Роналдо за изнасилване не са достатъчни и не започна наказателно дело срещу него.

Катрин Майорг не бе доволна и заведе гражданско дело. Тогава спортистът представи документи, с които призна, че й е платил въпросната сума. Но не е имало никакво изнасилване.

Роналдо със семейството си
Снимка: Инстаграм

Скандалната история не успя да развали отношенията на футболиста с половинката му Джорджина Родригес и тя не само го подкрепи, но и изля любовта си към него, предават от spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар