Теди Велинова прежали д-р Енчев

Теди Велинова прежали д-р Енчев
1 (20%) 1 vote

Теди Велинова не страда за д-р Енчев

Теди Велинова не страда след раздялата с д-р Енчев. Моделката е насочила цялото си внимание към себе си и двете си деца. Откакто се раздели с известния пластичен хирург тя прави всичко възможно да изглежда перфектно. Напоследък прекарва все повече време във фитнеса. Освен на усилените тренировки, Теди Велинова залага и на хранителен режим, изработен специално за нея.

Останалата част от времето си тя прекарва в компанията на своите деца. По всички личи, че моделката не страда от раздялата с пластичния хирург, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Ако се вярва на слуховете, причина за раздялата им е трудния характер на Теди. Тя и Ангел имали проблеми от години, но склонният на компромиси хирург успявал да тушира напрежението.

Запознати споделят, че моделката е успяла да превърне живота му в същински ад. Тя постоянно мрънкала и критикувала любимия си, че не й купува скъпи подаръци и не пътуват достатъчно в чужбина.

Велинова дори си позволявала да засяга най-деликатната тема за д-р Енчев – напълняването. Заради нея той дори се подложи на липосукция. Но дори и след това Теди не спряла да му се подиграва. Чашата на търпението му преляла след последния рожден ден на Ангел Енчев. След поредната почивка в Гърция, известният хирург заявил категорично, че не желае да продължава съвместното му съжителство с моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар