Вижте какво реши съдът за осиновената щерка на Чочо Попйорданов

Вижте какво реши съдът за осиновената щерка на Чочо Попйорданов
5 (100%) 1 vote

Съдът взе решение за осиновената щерка на Чочо Попйорданов

Съдебните магистрати от последна инстанция взеха решение за съдбата на осиновената щерка на покойния Чочо Попйорданов. 7-годишната Екатерина никога няма да носи имената на баща си, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

В продължение на 3 години майка й Даниела води куп съдебни дела с надеждата, че тя се вземе бащиното и фамилното име на осиновителя си.

Даниела и Чочо кандидатствали заедно за осиновяването на Даниела. Двамата имат няколко неуспешни ин витро опита зад гърба си, след което взели решението да си осиновят дете. Даниела е попечител на малката Катя. Първоначално социалните отказвали да поверят момиченцето на покойния актьор заради проблемите му с алкохола. Месец преди смъртта му, те най-после разрешиха осиновяването на Екатерина. Но Чочо не успя да се порадва на щерка си. Тъй като той няма брак с Даниела, Катя не може да носи неговото име, въпреки че той е кандидатствал заедно с любимата си за осиновяването.

Магистратите от последна инстанция са категорични, че това не е достатъчно, за да получи малката името на осиновителя си. На практика това може да се случи единствено с подписа на покойния вече актьор, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Осиновената щерка на Чочо Попйорданов ще остане с имената на майка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар