Елтън Джон платил полета на Меган и Хари (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Елтън Джон защити Меган и Хари

Сър Елтън Джон защити Меган и Хари във връзка с това, че са използвали частен самолет. Той разкри, че е платил за полета на херцога и херцогинята на Съсекс и сина им Арчи, за да могат двамата да имат „високо ниво на така необходимата им защита“. В официалния си Фейсбук профил Елтън Джон заяви, че има нужда да отвърне на „безмилостните и неверни“ нападки спрямо двойката.

Принц Хари и Меган бяха обект на множество критики заради факта, че в рамките на 11 дни са използвали 4 полета с частен самолет, вместо да летят с редовни полети, особено след като са застъпници на темите за борба със замърсяването на околната среда. От Бъкингамския дворец са отказали да коментират ситуацията, пише „Гардиън“.

Джон написа, че той лично е имал грижата да се увери, че полетът ще е въглеродно неутрален, като е направил „съответния принос“ във фонд за въглеродни отпадъци.

„Дълбоко съм разстроен от днешната изкривена и злонамерена информация в пресата във връзка с частния престой на херцога и херцогинята на Съсекс в дома ми в Ница миналата седмица“, казва той.

Дълг

В изявлението си той пише още, че майката на принц Хари – принцесата на Уелс Даяна, е била една от най-близките му приятелки. Джон пише още, че изпитва дълбоко чувство на дълг да защитава Хари и семейството му от „ненужния натиск на пресата, допринесъл за ненавременната смърт на Даяна“.

„След натоварена година, в която продължиха работата и отдадеността си за благотворителност, Дейвид и аз искахме младото семейство да има своя частна почивка в безопасността и спокойствието на нашия дом“, казва още изпълнителят. Елтън Джон допълва, че той е заплатил за частните им полети, и то с цел тяхната защита.

Джон призова пресата да престане с „безмилостните си и неверни убийства по своя характер, които нечестиво извършва всеки ден“.

Елтън Джон защити Меган и Хари за частните сн. Инстаграм/ sussexroyal

Елтън Джон защити Меган и Хари за частните полети сн. Инстаграм/ sussexroyal

Пътуването на Меган и Хари до Ница и съответно до дома на изпълнителя се случва, след като преди това двамата са пътували до Ибиса. Там те отбелязаха 38-мия рожден ден на херцогинята, предават от dnevnik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар