Стефан Данаилов счупил тазобедрена кост (Всичко за състоянието му)

Гласувайте за статията

Ламбо счупи тазобредена кост, установиха лекарите на „Бургасмед”

Стефан Данаилов е счупил шийката на тазобедрената си става. Това разкрива лекуващият екип, който тази сутрин го прие в бургаската клиника.

След като е му е бил направен рентген се установява, че при падането си Ламбо не е спукал, а направо е счупил ключовата кост. Затова се налага операция. За да се пристъпи към хирургическата интервенция ще са нужни пълни изследвания.

Снимка: ПИК

Това се налага защото е известно, че общото му здравословно състояние не е от най-завидните и затова нама да се предприемат рискове свързани с операцията. Мастера ще бъде опериран от най-известните български ортопеди, които бързо са сформирали екип и вече пътуват към Бургас.

Специалистите, които са от столичния клон на частната клиника са решили да не транспортират пациента, а да отидат на място и там да се запознаят със състоянието му. Това ще намали всякакви рискове, които могат да се появят ако бъде откаран в София.

След като ортопедите се запознаят колко е сериозна травмата му както и показателите снети от другите му изследвания чак тогава ще преценят в кой от клоновете ще се извърши интервенцията.

Да припомним, че тази сутрин Стефан Данаилов го докараха в болницата с линейка от Приморско. Извикана била Спешна помощ когато възрастния актьор паднал и се оплакал от ужасни болки, предават от ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар