Хороскоп за 20 август, вторник – от Везни до Риби

Хороскоп за 20 август, вторник – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Денят е успешен, но мнозина от знака ще бъдат поставени пред труден избор. Бързам да подчертая, че решението им ще бъде най-доброто за благоприятното развитие на делата. Главната препоръка е да внимават в контактите и да не се предоверяват. Не е лошо да подбират по-старателно хората, с които общуват и които канят в дома си.

Скорпион
В слаби позиции сте и трудно може да се говори за успешен ден. Освен това не сте достатъчно активни, а разчитате изцяло на странична намеса или на „добрия случай“, за да ви потръгне. Едва ли ще получите някакво разяснение по въпросите, които ви интересуват. Необходимо е да се пазите от самозаблуди.

Стрелец
Денят носи късмет за пътуване и за провеждане на срещи и разговори. Изглежда по-голямата част от вас са доста изнервени от проблеми и неотложно разрешаване на задачи, но е много важно да се владеете. Повярвайте повече на връзките си и потърсете подкрепа. Има хора, които са готови да ви помогнат.

Козирог
Вторник е успешен, но добрите възможности се придружават с неблагоприятно въздействие. Дайте израз на добродетелите си и ще бъдете доволни от резултатите. Старателно изпълнявайте задачите си, не отлагайте дори маловажни ангажименти. Не сте предпазени от трудности.

Водолей
Не пренебрегвайте чуждото мнение и опит, сега един малък съвет ще ви бъде от полза. Мнозина от вас правят нови проекти, но надали ще ги реализират без помощ отвън. Освен това сте предразположени към допускане на грешки днес. Много е важно да имате и изчерпателна информация относно вълнуващите ви въпроси. Наблюдават се неясноти и недомлъвки, които е възможно да ви спънат.

Риби
Ще се радвате на успех, ще приключите разрешаването на важна за вас задача. Перспективите за развитието ви в близко бъдеще също са благоприятни – както в материален смисъл, така и в емоционално отношение. Върви ви в работата и в любовта, но днес може да имате известни парични неприятности. Избягвайте разправии, склонни сте да допускате грешки в спорове.

Вижте хороскопа за първите 6 зодии тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар