Гала пръсна цяло състояние за почивки

Гала пръсна цяло състояние за почивки
5 (100%) 1 vote

Гала работи 11 месеца в годината

Гала работи 11 месеца годишно и ползва отпуск единствено през август. Но за сметка на това го прекарва пълноценно. Тв водещата си подари незабравима лятна ваканция заедно със своя любим. Още в началото на месеца тя и Стефан заминаха за Малдивите, където прекараха две вълшебни седмици. Влюбените се прибраха навръх Богородица, за да отпразнуват заедно с Мари нейния имен ден.

Веднага след това, Гала и Стефан стегнаха куфарите за поредното пътешествие. В момента двамата влюбени обикалят Европа с круизен кораб. Те са избрали изключително популярния сред богаташите начин за почивка – круизно пътешествие. Цените на подобни пътувания започват от 2000 лв на човек. Отделно да се доплаща за екстри като каюта с външен прозорец, спа процедури и други глезотии. Този път Гала е с доведената си щерка, но едва ли тя спи в каютата на баща си.

За почивката си на Малдивите блондинката се е бръкнала с най-малко 8 000 лв. Тя и Стефан почиваха в луксозно бунгало. Отделно от тази сума са личните разходи. Прости сметки показват, че за двете си ваканции блондинката е пръснала най-малко 15 000 лв, пише Хот нюлс.

След броени дни, в началото на месец септември Гала ще се завърне в ефир. Но докато това се случи, тя е решила да си почине пълноценно.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар