Луна разкри има ли мъж до себе си (Вижте признанията й)

Гласувайте за статията

Луна проговори за снимките с младия мъж, които пуска в социалната мрежата

Луна разкри има ли мъж до себе си. През последните дни тръгнаха слухове, че певицата има любовни авантюри с млади момчета. Повод за тях бяха снимките, които Луна публикува в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Твърдеше се, че певицата дори е разделила младо момче от децата му.

„В момента нямам любовен живот. Искам да прекъсна всякакви спекулации, че имам любовни авантюри с младите момчета, с които споделям снимки. Това са едни млади, талантливи хора, с чисти сърца“, коментира Луна появилите се слухове по неин адрес, пише „България днес“. Така певицата категорично сложи край на спекулациите, че младежи топлят покоите й.

„Аз съм човек, който не допуска никой в личното си пространство, ако допусна някой, става доста трудно, трябва да е заслужил“, сподели емблематичната блондинка за личния си живот.

Пред вестника тя разкрива, че всъщност многобройните снимки, които споделя с младо момче, са част от подготовката й за нов проект. „Това момче, заедно с още много хора, са част от участващите в моя проект екип. Уникални са, реших да дам изява на младите таланти. Те участват дори без хонорар, защото и за тях това е безценно“, споделя Луна с въодушевление.

В момента тя подготвя нещо „извън матрицата“. „Посланията, които искам да предам, са да се обединяваме и обичаме. Не разделям хората на раса, религия, години. Самата аз съм без възраст, чувствам се щастлива“, казва Луна.

Луна отрече слуховете, че младежи топлят покоите й сн. Фейсбук

Луна отрече слуховете, че младежи топлят покоите й сн. Фейсбук

„Уповавам се и подкрепям двойното пророчество, това на Ванга и пророчица Стойна. Българският народ има нужда от друг вид водач, на рус президент. „Всичко друго е замаскирано по добре познатото старо и е политически трик“, коментира тя настоящата политическа ситуация в страната.

Певицата е категорична, че снимките, които качва са от нов проект сн. Фейсбук

Певицата е категорична, че снимките, които качва са от нов проект сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар