Меган и Хари сами в Балморал при кралицата (Защо останалите отказаха да съжителстват с тях?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари ще отседнат сами в Балморал при кралицата, Кейт и Уилям наемат вила извън двореца

Годишната почивка при кралица Елизабет ще бъде доста напрегната. Меган и Хари ще посетят отново кралицата по време на годишната й ваканция в Балморал. Херцозите ще отседнат в шотландския замък, но вероятно ще бъдат едни от малкото, които ще нощуват там. Кейт и Уилям, които също са поканени, предпочели да наемат вила за семействата си, вместо да останат под един покрив с тях.

Официално, източник от двореца твърди, че кралицата е „облекчена“ от това разпределение, тъй като очаква „много, много гости“. И въпреки че шотландския замък разполага с десетки стаи, повечето посетители са лишени от доста модерни удобства, пише „Дейли Мейл“.

На Меган и Хари им е „заповядано“ да се настанят в замъка, тъй като кралицата пожелала да прекара повече време с тях. В същото време Кейт и Уилям се ползват с привилегията да бъдат придружени от роднините на херцогинята и за да не създават излишен хаос, решили, че е по-добре да наемат вила близо до двореца. Семейство Мидълтън е доста голяма и шумна компания, а с три деца и един племенник, херцозите преценили, че е по-добре да не смущават ежедневието на кралицата.

От двореца обаче издават, че Кейт и Уилям отказали да останат под един покрив с Меган и Хари. Напрежението между двете двойки е доста силно в последно време. Причина за драмата между тях е нежеланието на Уилям да подкрепи брака на брат си. А действията на Меган напоследък, определено не го правят по-склонен да промени позицията си.

Меган и Хари сами в Балморал по време на ваканцията  с кралицата сн. You Tube

Меган и Хари сами в Балморал по време на ваканцията с кралицата сн. You Tube

В момента двете двойки са в доста сериозна криза, а отношенията им никак не са приятелски. Въпреки опитите на Кейт да подкрепи Меган и да покаже сплотеност на фамилията, снаха й прави всичко наопаки, сякаш нарочно. Не е изненадващо, че Уилям отказа да остане под един покрив с нея в Балморал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар