Горчиво! Скалата се ожени с хавайска сватба (Снимки)

Гласувайте за статията

Дуейн Джонсън — Скалата се ожени на хавайска сватба

Горчиво! Бившата кеч звезда и холивудски артист — Дуейн Джонсън — Скалата, се ожени отново. Актьорът сключи брак с дългогодишната си приятелка Лорън, на интимна церемония в Хаваи.

Двойката има две деца и е заедно от 2007 година. Миналата година те сключиха таен граждански брак в тесен кръг, а сега си организираха шеметна хавайска сватба, по всички местни традиции.

Актьорът се похвали с новината тази сутрин, с много снимки в социалната мрежа „Инстаграм“.

47-годишния актьор и приятелката му имат две деца — дъщеря на три години и още едно момиченце, което се роди преди 15 месеца. Преди време Скалата призна, че двамата са планирали да си кажат „Да“ още през пролетта на 2017 година, но Лорън забременяла.

„Ние искахме да се венчаем още 2017 година, но Лорън забременя. И сякаш бебето казваше, че не иска да вижда майка си бременна на сватбените й снимки, затова отложихме събитието“, разказва актьорът. Приятелката му имала доста трудна бременност и двамата преценили, че е по-добре да изчакат с раждането и след това сбъднали мечтата си.

Скалата има още една дъщеря — Симон на 18 от брака му с режисьорката Дани Гарсия. Двамата се развеждат преди години, като той подкрепя и първото си семейство.
Въпреки че е баща на три дъщери, Скалата не съжалява за това. „Бях отгледан и заобиколен от силни и любящи жени през целия си живот. Но след раждането на бебе Тиа ми е трудно да изразя любовта и уважението, които изпитвам към жените по цял свят“, споделя с възторг актьора след раждането и на третата си дъщеря.

Горчиво! Скалата се ожени сн. Инстаграм

Горчиво! Скалата се ожени сн. Инстаграм

Актьорът бе поздравен за новата си сватба и от бившата си съпруга Дани. Двамата останаха приятели и след развода, като тя е тази, която му помогна да се наложи в Холивуд последните години. Двойката признава, че се е развела, след като осъзнали, че се чувстват повече като брат и сестра. Но вторият му брак несъмнено изглежда изпълнен с много любов и щастие.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар