Ани Цолова с 250 лв месечна заплата

Ани Цолова с 250 лв месечна заплата
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова е декларирала годишен доход в размер на 3 000 лв

Ани Цолова едва свързва двата края, според финансовите отчети на фирмата, която бившата телевизионерка притежава. Тя основа дружеството, след като остана без работа в телевизията. Данните от отчета сочат, че през 2018 година тя е заработила едва 3 хиляди лева.

Това означава, че месечните приходи на Цолова възлизат на 250 лева. Със сумата тя би трябвало да покрива битовите нужди на семейството си. Едва ли с подобен доход бившата екранна половинка на Виктор Николаев би успяла да покрие месечните разходи на палата си в „Драгалевци“, както и личните си разходи и тези на своя съпруг и син.

Официалните данни се разминават с твърденията на Ани Цолова, която не спира да се хвали с процъфтяващия си бизнес. Преди няколко седмици тя сподели в профила си, че излиза в заслужена почивка. Тя се похвали, че в последните два месеца е имала възможността да работи с пет от най-големите компании у нас и е вложила много старание в проектите с тях.

„Покрай работата забравих, че трябва да се почива. Два месеца работих без почивка“, споделя журналистката.

Ако се вярва на слуховете, в продължение на години тя е получавала космическа заплата в телевизията. Ежемесечно Ани Цолова се разписваше срещу сумата от 10 000 лв, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар