Андреа стана булка (ФОТО)

Андреа стана булка (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

След раздялата с Кобрата, Андреа облече бяла рокля

Андреа заяви в социалната мрежа, че най-после е разбрала за кого иска да се омъжи. В момента блондинката е на почивка в Емирствата. След като дълги години не успя да накара Кобрата да я отведе до олтара, певицата най-после се видя в бяла рокля.

От Емирствата тя публикува фотосесия една след друга. На една от фотосесиите си блондинката се появи с пищна сватбена рокля насред пустинята. Тя сподели фотоса в профила си в мрежата и написа:“Най-после разбрах за кого искам да се омъжа – за себе си!“.

Феновете й побързаха да я критикуват. Един от тях написа, че брачният съюз е между двама души от различен пол и всичко друго е ненормално. Друг побърза да я сватоса със свой приятел, който също е свободен. Според трети, Андреа много скоро ще срещне сродната душа, въпреки че сега твърди, че не й е до обвързване.

Преди месец красавицата изненадващо обяви края на връзката си с Кобрата с пост в социалната мрежа. Тя написа, че е прекалено млада за сериозно обвързване и прекалено възрастна да участва в детски игри. Феновете й побързаха да я попитат дали се е разделила с Кубрат и отговорът й не закъсня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар