Софи Маринова прибра Гринго (Подробности)

Софи Маринова прибра Гринго (Подробности)
3 (60%) 2 votes

Софи Маринова прости на Гринго

Софи Маринова реши да даде втори шанс на Гринго. Това стана ясно от общите им снимки, които тя публикува. Певицата добави, че двамата отново са заедно и тя му е простила за всичко. Тя се обърна към медиите с молба да не наливат масло в огъня и да я оставят да изживее спокойно любовта си.

Изпълнителката заяви още, че всички роми са така – обичат се, бият се, разделят се и отново се събират.

Според запознати, тя и Гринго са провели сериозен разговор. Мачото дори се разплакал и се заклел, че повече никога няма да й посяга.

Наивната Софка решила и този път да му прости. Запознати с личните й драми споделят, че покрай скандалите си с него тя е загубила 300 000 лв. Изпълнителката организира цели три сватба, като само третата се състоя. Бракът й с Гринго продължи само 3 месеца. И месец след официалния си развод двамата отново се събраха, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Още след развода мачото сподели в свое интервю, че двамата отново ще се съберат, тъй като любовта им е по-силна от всичко. Думите му се оказаха пророчески и той отново е част от живота на известната изпълнителка. Нищо чудно много скоро двамата да вдигнат още една сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар