Бременната Златка Райкова се пържи на плажа

Гласувайте за статията

Бременната Златка Райкова не дава пет пари за препоръките на личния си лекар

Въпреки, че бременността на Златка Райкова напредва, тя не се отказва от любимите си занимания. Бъдещата майка ежедневно се излага на опасните слънчеви лъчи, въпреки че това е абсолютно противопоказно, тя не се притеснява, че може да навреди не само на себе си, но и на детето в утробата си.

Блондинката вече е заприличала на истинска мулатка. Но най-големият й конкурент в това отношение е нейният любим Благой Георгиев, който е известен не само с тъмния си бронзов загар, но и с искрящо белите си зъби, които изпъкват още повече на фона на тъмната му кожа, видя HotArena.

Бременната Златка не се вслушва в съветите на гинеколога си. Цяло лято тя обикаля родните и гръцките плажове без притеснение, че може да навреди на бебето си.

Приближени до нея коментират, че тя се държи изключително безотговорно. Любимата на Благо не се е отказала и от други свои вредни навици. Въпреки че е в напреднала бременност, тя все още пуши. Бъдещата майка е успяла да намали броя на изпушените цигарите, но не се е отказала напълно от вредния си навик. Пред близките си тя споделя, че това е невъзможно за нея и през годините е опитвала всякакви начини да спре цигарите, но не се получава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар