Лили Иванова прибира 1 милион

Гласувайте за статията

Лили Иванова ще заработи 1 милион в края на годината

Лили Иванова ще приключи 2019 година като истинска милионерка. В последния месец от годината тя ще спечели над 1 милион лева. Примата ще реализира космическата печалба от трите свои концерта в НДК, научи „Уикенд”.

На 8 и 9 декември тя ще зарадва феновете си с концерти в НДК. Примата обяви това още в началото на годината, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Дори най-скъпите билети, които са на стойност от  180 лева бяха изкупени буквално за дни. Поради засиления интерес примата обяви и датата на трети концерт, който ще се проведе на 10 декември.

Билетите за концерта й в столицата вървят от 50 до 180 лева, допълва изданието.

ВИП-местата, които ще бъдат обявени в последния момент са на цена от 250 лева. Средният приход от концерт възлиза на 460 000 лева. От трите концерта общата печалба ще е в размер на 1 380 000, показват изчисленията. Примата винаги успява да си намери спонсори, които покриват наема за залите и техниката. На екипа си тя ще плати около 200 000 лева и след приспадането на разходите за нея остава чиста печалба в размер на един милион лв. Лили Иванова не е от звездите, които пестят по отношение на сценичното осветление и други ефекти, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар