Мая Илиева с щедър жест към църква в Кюстендил

Мая Илиева с щедър жест към църква в Кюстендил
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева за пореден път показа, че има голямо сърце

Мая Илиева показа, че има голямо сърце. Милионерката дари 5000 лева на църковен храм, който се намира в Кюстендил, научи Хот арена.

Местните споделят, че вдовицата на Жоро Илиев редовно помага на храма. Но въпреки това предпочита действията й да останат в тайна, за да не се вдига излишен шум в медиите. Поне 2 пъти годишно тя се отбива във въпросната църква. За нея този храм има сантиментална стойност, тъй като е бил любим на покойния й съпруг Жоро Илиев.

Мафиотската вдовица се отбила в църквата в началото на август месец и за пореден път оставила щедро дарение на светата обител, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Въпреки, че всичко любимо на Жоро Илиев е изключително важно за неговата вдовица, преди години тя се раздели с една от любимите му вещи. Мая Илиева продаде яхтата на Главния. Новият собственик на плавателния съд, който носи името на смуглата красавица, е турски милионер. Не е ясно каква е причината вдовицата да продаде любимата яхта на съпруга си.

Преди месеци тя се раздели и с любимия му хотел в Слънчев бряг. Мая Илиева продаде хотел „Дюн“, който се намира на морския бряг в известния курорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар