Кои бяха заподозрени за покушението срещу Златко Баретата?

Гласувайте за статията
Подозираха трима като поръчители за покушението срещу Златко Баретата

Разследването за стрелбата срещу Златомир Иванов – Златко Баретата пред Съдебната палата, случило се преди повече от 6 години, е прекратено поради липса на събрани доказателства – пише в. „Уикенд“. Криминалистите вече не работят по разкриването на извършителя и поръчителя на атентата, тъй като всички събрани улики водели до задънена улица – отбелязва изданието.

Като поръчители на мократа поръчка са били заподозрени трима души.
Димитър Вучев-Демби
Някога той бе „лейтенант“ в нарко бандата на Златко Баретата, но впоследствие отцепил се от „Фирмата“ и даже пропял срещу екскомандоса в МВР.

Росен Драгнев-Капитана
Той бе задържан месеци след покушението срещу Златко Баретата. Слуховете, че е платил покушението срещу екскомандоса обаче не бяха подкрепени с доказателства. Двамата с Баретата сега са съпроцесници по дело за данъчни измами.

Аслан Гагиев
Руснакът е подозиран за близо 40 поръчкови убийства в Москва и Владикавказ.
„Почеркът на престъплението бе руски“ – коментират разследващите. Твърди се, че Гагиев и бандата му изпълнявали поръчкови убийства срещу суми от 150 хил. до 500 хил. долара.
Има съмнения, че поне петима от съратниците на Гагиев се укриват във Варна и в Бургас под чужда самоличност. Килърът бе задържан в Австрия през 2015 година, но България не е искала екстрадицията му у нас.

Златко Баретата едва оцеля след покушението

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар