Хороскоп за 18 август, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена

Везни
Вашето усъвършенстване продължава. Може успешно да започнете или да завършите някакво обучение. В понеделник и вторник ще бъдете по-вглъбени в себе си и ще предпочитате да прекарвате време в усамотение сред природата. Открийте време и за приятелски срещи.

Скорпион
Ако ви е трудно през следващите дни, споделете с приятел, но трябва да е с човек, който би изразил безпристрастно мнение. Овладейте напрежението вкъщи, като организирате една хубава уютно вечер у дома. Помислете за приятна изненада.

Стрелец
Мислете в перспектива – стремете се към трайни резултати – така ще имате шансове да останете доволни от постигнатото. Тъй като съществува вероятност да сте по-изнервени, намерете отдушник за напрежението. В почивния ден се отдайте на хобито си.

Козирог
В началото на седмицата може да се чувствате напрегнати, затова днес се отдайте на почивка. Вероятно някой близък няма да иска да ви обиди, така че недейте веднага да се настройвате срещу него. Иначе казано, не бъдете мнителни, а демонстрирайте търпение, докато обстоятелствата се изяснят.

Водолей
Бъдете наблюдателни. Ако нещо напусне живота ви, не се опитвайте да го върнете. Нормално е да сте тъжни, но рано или късно ще ви сполети нещо по-добро. Опитайте се да го заслужите обаче. Бъдете добри към околните и внимателни в отношенията си с близките.

Риби
Независимо къде е съсредоточено вниманието ви в момента, старайте се да мислите практично, да сложите ред, да действате организирано и да взимате конкретни решения. Така ще намалите безпокойството си. В почивния ден се отдайте на любимите си занимания.

Хороскоп за първите 6 зодии вижте тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар