Хороскоп за 18 август, неделя – от Овен до Дева

Хороскоп за 18 август, неделя – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена

Овен
Все още актуална тема ще бъдат връзките ви, както любовните, така и приятелските. И понеже държите на хората около себе си, няма да е зле за покажете по-голяма съобразителност и да правите опити да се поставяте на мястото на другите. Звездните влияния ще са благосклонни към вас. Вечерта се отдайте на домашния уют.

Телец
Търсете баланса в отношенията си с половинката. В по-общ план тези от вас, които са вложили усилия или ресурси в нещо значимо – професионална цел, творчески проект или лична кауза, ще се радват на добри резултати. Вечерта си организирайте среща с приятели.

Близнаци
Бъдете особено внимателни в общуването си с партньора, както и на отношенията си с родители и висшестоящи. Има голяма вероятност при тези контакти положението да стане по-напрегнато. Ще трябва да отстоявате позицията си по някакъв въпрос. Не подхождайте с агресия, а бъдете търпеливи.

Рак
Ще се наложи да се изправите срещу проблемите и да ги разрешите, а не да ги избягвате. В противен случай едва ли последствията ще са във ваша полза, а може да изпуснете и добра възможност. Вечерта се отдайте на разходки и на срещи с приятели. Имате нужда от подобен вид релакс.

Лъв
Ако сте си наумили нещо, което няма как да стане, не му е дошъл моментът или е свързано с неподходящ човек, тогава събитията ще ви подскажат да промените курса, независимо дали става дума за личния живот или за работата ви. Днес се отдайте на почивка, защото ви очаква напрегната седмица.

Дева
Повечето от вас отделят много време, за да са полезни на другите, но през дадения период ще направите добро, ако се грижите повече за себе си. В почивния ден открийте време за любимите си занимания и за уединение сред природата.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да прочетете тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар