Митьо Пищова стана баща на 64 години (Вижте повече)

Митьо Пищова стана баща на 64 години (Вижте повече)
1.5 (30%) 2 votes

Митьо Пищова стана баща на втори син

Митьо Пищова е станал баща броени дни преди да отпразнува 64-тия си рожден ден, похвали се самият той. Митьо има втори син от манекенка, с която движи от половин година, пише „Телеграф“.

„Тя е парче и половина. На 24 години, 177 сантиментра, 50 килограма, а бебето е седмаче. Роди се на 1-ви юли. Абе още не съм много сигурен дали е точно от мене, щото тя може да е ходила и да е правила секс с други мъж. Ама ще я видим ние тая работа“, заяви таткото. След първородния му син, сега новият наследник носи името Ивайло.

На Голяма Богородица Пищова отпразнува своя 64-ти рожден ден на морето. „И този път не се изложих и всичко беше както се полага. Сега заложих на морска храна. Имаше риби, раци, скариди, калмари, октоподи. Ама сложих и две крехки агънца сукалчета. А пък пиене, ако знаеш колко имаше. Гостите направо ги удавих в шампанско и уиски“, разказва Пищова.

„Извиках Сузанита и Канарите да ни пеят и свирят. Голям кеф! Дал съм 20 бона, ама не ми се свидят. За какво да ги стискам и къде да ги нося? На оня свят ли? Аз съм изкарал четири инфаркта и разбрах, че всичко е тука, на земята. Като умреш, няма да ядеш, пиеш и е*еш“, Вземай каквото можеш тука докато си жив“, заключва той.

„Получих и много подаръци: златни ланци, картини, икони,  парфюми“, хвали се Пищова, който с гордост споделя, че след сериозните здравословни проблеми, които имаше, се чувства млад и здрав жребец.

Митьо Пищова стана баща на 64 години сн. hotnews.bg

Митьо Пищова стана баща на 64 години сн. hotnews.bg

„Хапвам, пийвам и чукам. Ама спрях груповия секс, щото да не ме издъни пак сърцето. Сега го давам по-кротко – по една мадама няколко пъти на вечер. Питона още се представа достойно, 24 сантиметра е, а това не е шега работа. Поря и клатя по 2-3 часа без да спирам“, хвали се той, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Митьо Пищова стана баща на 64 години (Вижте повече)”

  1. дума

    авг. 19. 2019

    Когато този нещастник се подвизаваше в къщата на „Биг брадър“ видяхме ,че прочутия „питон“ на дебел Митьо е флакон с пяна за бръснене.Та толкоз с „клатенето “ и „чукането“!

Добавете коментар