Децата на Кейт и Уилям посещават частен клуб в Лондон през лятото (Вижте как се забавляват там)

Гласувайте за статията

Децата на Кейт и Уилям се забавляват в частен клуб през лятната ваканция

Децата на Кейт и Уилям посещават частен клуб в Лондон през лятната ваканция. Като всяка добра майка херцогинята на Кеймбридж се опитва да направи ваканцията на своите три деца незабравима.

6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот прекарват много време в частния клуб „Хърлингам“. Оказва се, че този клуб е любимото място на Кейт Мидълтън в Лондон. Клубът се намира само на 25 минути с кола от двореца Кенсингтън, където живеят херцогът и херцогинята на Кеймбридж. На територията на „Хърлингам“ има тенис корт и прекрасна зона за игра за деца с много водни атракции, където те могат да се забавляват. Има и зона за най-малките.

„Самата Кейт е прекарала много време в „Хърлингам“. Сега тя води тук и своите деца. Джордж и Шарлот играят тенис, а малкият Луи си играе на площадката. Кейт и децата прекарват времето си тук като най-обикновено семейство“, казва източник за изданието „Hello!“. „Това е идеално място, където Кейт и децата се забавляват“, допълва той.

Според официалния сайт на частния клуб, в момента членство в него не се предлага, а списъкът с чакащите да бъдат приети, е затворен. Клубът се гордее със своите „първокласни социални и спортни съоръжения в елегантна и благоприятна атмосфера“. Той гарантира на всички свои членове пълна поверителност.

През последните месеци Джордж и Шарлот се сближили. А Кейт се опитва да прекарва всяка свободна минута с тях. Тя е споделяла, че именно Джоржд и Шарлот й помагат да приготви вечерята, когато семейството си е у дома.

Децата на Кейт и Уилям посещават частен клуб в Лондон сн. Инстаграм/ kensigtonroyal

Децата на Кейт и Уилям посещават частен клуб в Лондон сн. Инстаграм/ kensigtonroyal

И докато принц Хари твърдо заяви, че с Меган Маркъл ще имат най-много две деца, то феновете на Кейт и Уилям смятат, че херцозите на Кеймбридж ще имат поне още едно, което да е по-близко по възраст до малкия Луи, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар