Слави Трифонов излъга зрителите си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов се сдоби с личните данни на хиляди свои зрители

Слави Трифонов излъга зрителите си. Тв водещият обеща томбола с награди, която все още не се е състояла. Обявената лотария с прощално подаръци на Трифонов все още се бави и много хора заподозряха, че това е просто шашма.

Какво се случва с прощалната томбола с подаръци за зрителите, обявена от Слави на 6-ти май от ефира на Би Ти Ви, когато изненадващо оповести, че спира предаването си?, пита „Уикенд“. На 31-ви юли Дългия и екипът му се появиха за последното издание на „Шоуто на Слави“ и се сбогуваха с публиката си. Но така и не бяха разиграни всички подаръци, които Слави е получил през годините от гостите си – общо 1435 на брой.

Две седмици по-късно все още липсва информация кога и къде ще бъде теглена томболата. В нея голямата награда е леко поостаряла лимузина „Мерцедес“. С нея от „Шоуто на Слави“ водеха специалните гости на предаването до студиото.

На сайта на вече несъществуващото предаване отказват да отговарят на въпросите на вече поизнервените си зрители. Оттам препращат към сайта на продуцентската компания „Седем – осми“, където уж трябва да се дават сведения. Но и това не дава резултат. Информация просто липсва.

Това кара мнозина да се съмняват, че Слави Трифонов и екипът му от сценаристи са използвали хитър трик с организирането на томбола с подаръци, за да се сдобият с личните данни на десетки хиляди зрители, пише „Уикенд“.

Всеки регистрирал се в томболата за награда даде право на организаторите й да разполагат с личните му данни, подлъган от възможността да спечели нещо, предават от hotarena.net.

Слави Трифонов излъга зрителите си сн. Фейсбук

Слави Трифонов излъга зрителите си сн. Фейсбук

Дали Слави ще изпълни обещанието си и ще има ли томбола с награди, тепърва предстои да видим. Феновете на Трифонов се надяват, че той няма да ги забрави покрай новите си проекти и ще даде обещаните награди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар