Кейт и Уилям с поредна изненада (Тази тяхна постъпка смая всички)

Кейт и Уилям с поредна изненада (Тази тяхна постъпка смая всички)
3.33 (66.67%) 3 votes

Кейт и Уилям за пореден път изненадват всички

Кейт и Уилям за пореден път смаяха всички. Звездната двойка демонстрира, че умее не само да се държи нормално сред хората, но и да водят почти нормален живот. Двамата дори успяват да осигурят такава среда и за децата си, въпреки че принц Хари нарича двореца Кенсингтън аквариум.

Двамата съпрузи имат членство в частен клуб, който е само на 25 минути от двореца. При това той осигурява всички удобства и уединение на семействата — свръхбогати, от средната класа, чиновници, буржоа или аристократи.

Основното правило на клуба е, че тук всички са равни и никой не притеснява никого без покана. Кейт обаче е обожавана от всички, защото редовно е тук с децата. Тя дори води часове по тенис на малчуганите в клуба. Източник от комплекса издава, че лично обучава Джордж и Шарлот да играят, а също така не отказва и на други деца. И дори има организирани часове, в които преподава на малките, пише „Дейли Мейл“.

Съпругата на принц Уилям, освен това редовно се среща тук със сестра си Пипа, която също е член. Годишната такса е 1000 лири, а членовете на клуба редовно се отбиват тук, за да отдъхнат, да използват игрищата, или просто да похапнат. Кейт и децата също са редовни гости, като използват дори плувния басейн.

„Техни височества наистина се стараят да осигурят нормален живот на децата си. Нито Джордж, нито Шарлот са груби или високомерни. Те прекрасно знаят, че са по-различни от другите, но това не им пречи да се радват на нормален живот“, казва източник от клуба.

Кейт и Уилям за пореден път изумиха всички сн. Инстаграм

Кейт и Уилям за пореден път изумиха всички сн. Инстаграм

Децата очаровали всички с учтивото си възпитание, както и с това, че били много мили с останалите около тях. За разлика от бъдещите принцове на Англия обаче, малкият Арчи расте в по-затворена среда. Родителите му го крият от всички и почти не издават информация за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар