Андреа разкри за кого иска да се ожени (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Андреа с приказна сватбена рокля

Андреа разкри за кого иска да се ожени. Само преди около месец поп фолк изпълнителката сподели в официалния си профил в социалната мрежа Инстагрсм, че с Кубрат Пулев са сложили край на 12-годишната си връзка.

Тогава Андреа написа, че се радва на свободата си. Певицата написа също, че е твърде млада за брак. „Твърде млада съм, за да се омъжвам, и твърде стара, за да играя детински игри – наслаждавам се на необвързания си живот“, написа поп фолк изпълнителката, за да съобщи за радялата с Кубрат Пулев.

Тръгнаха хиляди слухове и предположения какво точно е разделило Андреа и Кобрата, но те така и не разкриха причината за края на връзката си.

Малко след като съобщи, че са сложили край на връзката си, в откровен разговор с феновете, Андреа сподели, че все още няма нова връзка и не мисли скоро да има такава.

Само преди минути обаче поп фолк изпълнителката сподели, че е разбрала нещо важно, а именно за кого иска да се ожени. „Най-накрая разбрах за кого искам да се оженя! За себе си!“, написа Андреа към кадър от Дубай. На него поп фолк изпълнителката е в зашеметяваща булчинска рокля и изглежда перфектно. Веднага заваляха комплименти от последователите на Андреа в мрежата.

„Прекрасна!“, „Просто съм в шок. Най-красивата снимка, която съм виждала“, „“Най-красивата“, „Великолепна“, „Невероятна“, са една много малка част от комплиментите към поп фолк изпълнителката.

Много бързо снимката на Андреа с булчинската рокля събра хиляди харесвания от последователите й в мрежата, а голяма част от мъжете поискаха да са на мястото на младоженеца.

Андреа иска да се ожени за себе си сн. Инстаграм

Андреа иска да се ожени за себе си сн. Инстаграм

Засега обаче поп фолк изпълнителката не мисли да започва нова връзка. Тя се е отдала на работа и се радва на свободата си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Най-накрая разбрах за кого искам да се оженя! За себе си! ❤️ I finally found the person I want to marry! Myself!

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар