Хороскоп за 17-23 август, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
През идната седмица вашата способност да претеглите на везните получаваната информация ще ви бъде полезна, защото ще ви предпазва от грешки. Периодът не е неподходящ за решителни действия в определено направление, но преди да ги предприемете, трябва да преценявате добре ситуацията. Тези от вас, които досега са се лутали в търсенето на отговори и решения, ще сложат край на колебанията си. Периодът е много подходящ за личностно или професионално усъвършенстване.

Скорпион
Препоръката към вас е да се въздържате от всякакви крайности – и в желанията, и в постъпките си, и когато изразявате мнение, защото иначе може да се създадат проблеми. Ще взимате правилни решения и отношенията ви с близките ще вървят по-гладко, ако се опитате да гледате обективно на случващото се. Вместо да се оплаквате или да изпадате в самосъжаление, звездите ще ви дадат шанс да се дистанцирате от емоциите си и да видите ситуацията от различен ъгъл.

Стрелец
Каквото и да излезе на дневен ред през тази напрегната седмица, стремете се да постигате баланс. Ако се налага, може да сте по-твърди и по-решителни, но все пак не изпадайте в крайности. Ще имате успех, ако отстоявате своята истина спокойно и търпеливо, без да влизате в разправии и скандали. Що се отнася до професионалния ви живот, седмицата ще е доста благоприятна, ако следвате подхода „бързай бавно“.

Козирог
Седмицата ще е благодатна за вас, що се отнася до работата, финансите и бизнеса. Ще преследвате целите си неуморно и ще имате достатъчно енергия да работите усилено, което ще подсигури успеха ви. Дори тези от вас, които са имали усещането, че тъпчат на едно място, сега ще получат шанс да преодолеят буксуването. Каквито и да са амбициите ви, през следващите дни бъдете по-смели.

Водолей
Очертава се идната седмица да е позитивна за представителите на вашия знас – интересни събития няма да липсват и по всяка вероятност ще се слечват неочаквано. Каквото и да правите в личния и в професионалния си живот, не се опитвайте да вършите всичко сами – що получавате нужната ви подкрепа. Периодът е много подходящ за съвместни начинания. Събитията, които вероятно ще се случат, ще имат развитие месеци наред.

Риби
Може да се наложи да се изправите срещу страха си от промени, да превъзмогнете нечия съпротива или да преодолеете някакво препятствие. В крайна сметка смелостта ви ще бъде възнаградена. Във ваша полза ще е да се водите от вътрешните си усещания и да правите това, което ви кара да се чувствате добре, а не да следвате нечии чужди правила и да се притеснявате за това какво ще кажат хората.

Хороскоп за първите 6 зодии може да прочетете тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар