Синът на Меган Маркъл и Хари стана на 3 месеца (Арчи одра кожата на баща си)

Гласувайте за статията

Тримесечният Арчи копие на татко си, мъникът му одрал кожата

Синът на Меган Маркъл и принц Хари навърши три месеца. Оказва се, че Арчи все повече започва да прилича на татко си.

Когато херцозите на Съсекс представиха бебето на света те споделиха, че все още не могат да определят на кого повече прилича Арчи. Тогава Хари отбеляза, че е изненадан с каква скорост се променят новородените. Двамата с Меган наблюдавали как за две седмици новородената им рожба се всеки ден.

Когато обаче момченцето им стана на три месеца чертите му вече са видими за родителите му.

Източник, близък до кралското семейство споделя пред изданието People, че бебето е едно очарователно и щастливо дете. Малкият принц имал пълни крачета, а косата му била червеникава. Досущ като тази на баща му.

За последно Арчи бе видян на публично място през миналия месец. Тогава херцогинята на Съсекс взе бебето със себе си на мач по поло. В който участваше Хари. Скоро пък херцозите го заведоха на Ибиса. Където празнуваха рождения ден на Меган.

За съжаление все още няма актуална снимка на Арчи и почитателите на двойката са разочаровани.

Според изказване на принца в пресата семейната двойка няма да има повече от две деца. Това доведе до разрив с херцозите на Кеймбридж. Които вече са родители на три наследника и мислят и за четвърти. Изявлението на брата на Уилям бе сметнато за обида, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар