Мегз се показа с наедряло коремче (Вижте как се издаде, че е бременна)

Гласувайте за статията

Дизайнерката лъсна с наедряло коремче, Мегз от сега търси детска градина за нероденото си бебе

Мегз най-сетне ще става майка. Това се вижда от последната й публикация в Инстаграм. Където дизайнерката позира с бременно коремче. Под бялата й впита рокля ясно личи, че е в началото на бременността.

Може би шивачката от Раковски е в третия месец. Явно деликатното й състояние й се отразява добре защото тя сияе и е много щастлива.

Мегз с наедряло коремче Снимка: Инстаграм

От поста, който е пуснала може да се разбере, че Мегз от сега се е заела да разузнае къде са най-добрите места за отглеждането на още нероденото й отроче. Иска да му подсигури идеалното място като разказва на последователите си за баровска детска градина в софийския квартал Драгалевци.

Снимка: Инстаграм

На дълго и нашироко ги запознава с детската градина, която наистина изглежда като от приказките. Мегз разкрива какви екстри се предлагат в детското заведение за децата на богаташите. Тя пише: „Модерна, но уютна среда, био храна, всички последни нововъведение за отглеждането им.”

Снимка: Инстаграм

Според запознати наистина тази луксозна градина е предпочитана от най-богатите майки. Потребителите на мрежата обаче са на мнение, че наистина мястото е като от приказките, но обикновените български семейства няма как да си позволят да плащат солената такса от 6000 евро за да пратят там своите рожби, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар