Слави Трифонов кани Цветанка Ризова в новата си телевизия

Слави Трифонов кани Цветанка Ризова в новата си телевизия
5 (100%) 1 vote
Иво Сиромахов става шеф на „7/8 ТВ“

Журналистката Цветанка Ризова може да изкрее в нов ефир от есента – пише в. „Уикенд“. Водещата на „Лице в лице“ по Би Ти Ви се спряга като един от най-ухажваните от Слави Трифонов журналисти. Говори се, че той я искал като шеф на новините в собствената си телевизия 7/8 ТВ, която се надява да пусне през септември – отбелязва изданието.

Дългия открай време е близък с Цветанка Ризова и това не е тайна за никого. Години наред в Би Ти Ви студиото на „Лице в лице“ е точно до това на „Шоуто на Слави“, благодарение на което двамата се срещали почти всеки ден и с времето станали приятели. Самата Ризова не крие, че репетициите на „Ку-ку бенд“ за нея са били истински празник, тъй като обичала да слуша музиката им, докато подготвя собственото си предаване. За разлика от други водещи, които се оплаквали от шума, тя се разтоварвала именно благодарение на високите децибели.

Извън тази взаимна симпатия между журналистката и хората от шоуто Слави Трифонов изключително много уважавал Цветанка като професионалист. Той никога не е крил мнението си, че съседката му по студио е един от майлкото журналисти в България, които си разбират от работата и все още не са си сменили професията.

Слави пуска телевизията си наесен

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар