Меган Маркъл непримирима с кралския протокол (Кое е правилото, което не може да приеме?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл ненавижда едно кралско правило, което буквално й трови живота

Меган Маркъл ненавижда едно кралско правило, което й е по-неприятно от всички останали. Херцогинята на Съсекс обичайно не е толкова капризна, но по отношение на този елемент от протокола, побърквала дори съпруга си.

Става въпрос за модно ограничение, с което се съобразяват всички членове на семейството. А то гласи, че в компанията на кралицата, никой от роднините няма право да носи дънки или панталон.

Неведнъж сме виждали херцогинята на Кеймбридж да придружава кралицата, винаги облечена в пола или рокля. Без значение дали е официално, или неофициално събитие, Кейт съвестно изпълнява това изискване на дрескода.

Меган обаче не е така благосклонно настроена. Тя редовно се оплаквала от това изискване и постоянно питала Хари защо не може да се облича, както й е удобно.

Като истинска американка, Меган обожава дънките и обича да ги носи навсякъде. Тя дори си позволи да наруши правилата на клуба Уимбълдън, заради което й отказаха да я настанят в кралската ложа. По-късно стана ясно, че херцогинята е направила и друг гаф – опразнила е почти целия сектор и е забранила да я снимат. Наложи се Кейт и Софи Есекс да й покажат, че не трябва да се държи като филмова звезда, когато е сред хората. А също и как да се облича на такива събития.

„Трудно й е да приеме правилата на кралското семейство. Както и факта, че кралицата предпочита да вижда жените в поли, а не в дънки. Затова Меган често пита Хари защо тя трябва да се облича така. Мисля, че това понякога я разочарова. Но това е нейният живот, с който трябва да се научи да живее“, казва източник близък до семейството пред „Пийпъл“.

Едно кралско правило тежи на Меган Маркъл сн. Уикипедия

Едно кралско правило тежи на Меган Маркъл сн. Уикипедия

В момента Меган и Хари са в Шотландия, където прекарват част от лятната си почивка. След това двойката ще се подготви за първото си турне в Африка, на което вероятно ще вземат и малкия Арчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар