Антон Хекимян се глези с баровска почивка в Италия (Снимка)

Гласувайте за статията

Сутрешният блок на бТВ осиротя, водещият в заслужен отпуск

Антон Хекимян заряза сутрешния блок на бТВ. Водещият замина в чужбина на море. До края на август почитателите му няма да се будят с него.

Тони е излязъл в заслужен отпуск и ще го няма в ефир цели три седмици. В момента най-личният ерген на телевизията вече разпуска край красивите италиански брегове. И за да е в крак с романтичната южняшка атмосфера на Ботуша Хекимян е обновил и гардероба си.

Антон Хекимян
Снимка: Инстаграм

Телевизионерът се е стъкнал с бохемски дрехи – бяла ризка, къси панталони и черни очила, напълно подходящи за летния му отпуск. От снимката, която Тони пусна в социалната мрежа се вижда, че е подкъсил и косата си и прилича досущ на истински плейбой.

Негови близки колеги разкриват, че водещия на сутрешния блок не е сам, а с компания. Пак според тях Хекиман и неговите спътници щели да се насладят и на други средиземноморски дестинации, предават от retro.bg.

Тони вече даде приноса си за родния туризъм. Да припомним, че през юли бе на семейна почивка в Царево и Варна. Тогава отмаря заедно с майка си, сестра си и племенниците си. Журналистът много държи на фамилията си и винаги намира време да ги уважи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар