Меган Маркъл позира с корица на Кейт преди да се познават (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл подкрепяна от Кейт Мидълтън

Меган Маркъл позира с корица на Кейт Мидълтън преди да се познават. Преди да срещне принц Хари и животът й да се превърне в приказка за една херцогиня, Меган участваше в хитовия сериал „Костюмари“. Тя поддържаше личен лайстайл блог и бе инстаграм инфлуенсър.

Точно в този период, по-точно през 2014-та година, тя е помолена да напише кратък материал за слънчевите очила, който ще се помести в „U Magazine“. След като трудът й се отпечатва на страниците на изданието, тя позира за снимка с броя в ръка. А на корицата му се оказва бъдещата й етърва.

Кралските почитатели, които наскоро откриха и публикуваха кадъра, обикалящ всички социални медии, отбелязват как понякога животът поема в странни посоки.

Изглежда направо немислимо, че Меган и Хари се срещнаха само няколко години след като тази фотография е направена, и че тя и Кейт Мидълтън сега са семейство. И макар последно време да се говори, че отношенията им са обтегнати, наскоро източник разказа пред „Hello“, че Кейт е била чудесна подкрепа на Меган в дните преди раждането на Арчи.

„Въпреки тези твърдения, те са семейство, но по-важното е, че между тях съществува прекрасно приятелство. Връзката им със сигурност се е развила и укрепнала и те са станали по-близки след сватбата на Меган и Хари. Те говорят и си пишат редовно, като Кейт прави всичко, за да се увери, че херцогинята на Съсекс се е почувствала добре дошла в семейството“, казва още източникът пред изданието, предават от life.dir.bg.

Меган Маркъл позира с корица на Кейт преди да се познават сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган Маркъл позира с корица на Кейт преди да се познават сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Изданието „The Sun“обаче твърди, че Меган и Кейт пак са скарани. Причината за  това били думите на Маркъл, че не е позирала за корицата на „Вог“, защото не е самовлюбена и не желае да привлича вниманието върху себе си. Според изданието Кейт е приела думите на Меган лично, защото тя вече е красила много корици на различни издания.

Меган позира с корицата на Кейт преди да стане част от кралското семейство сн. Инстаграм

Меган позира с корицата на Кейт преди да стане част от кралското семейство сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар