Ангели пазят Венета Райкова

Венета Райкова получи знак от съдбата. Тв водещата очевидно ще се захваща с писането на нова книга, защото знакът от съдбата са две перца. А те символизират щастие. Това сподели самата Венета в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. "Имам си гостенче на терасата вкъщи!! Два часа седи на диванчето, на което си пиша книгите и не мърда...", написа Райкова преди ден в мрежата. А феновете на водещата още тогава разтълкуваха това като добър знак за тяхната любимка и й предрекоха голям успех. "Това е добър знак. Ще пожънеш още по-голям успех с новата книга", пише фенка на Венета и на книгите й в  социалната мрежа Инстаграм. Малко след това Райкова се похвали с подарък, който гостенчето й е оставило. "Няма как да не ви покажа какво ми остави птичето на диванчето!!! Две перца!!! Мнооого добър знак!!! Мисля, че нещо чудесно ще ми се случи!!", написа тв водещата в профила си. "Спомням си и как преди 15 г. в "Горещо" попитах Паулу Коелю как започва да пише нова книга и той ми отговори: "Чакам да намеря перце". А аз го попитах какво се случва, когато не намери, а той ми каза, че винаги намира. Знак за какво ли са двете перца, които паднаха от птичето на диванчето?", пише още Венета.

Добър знак

Почитателите на Райкова веднага се обединиха около тезата, че перцата са много добър знак и че около тв водещата има ангелско присъствие. "Перцата са знак за ангелско присъствие. Ангелите са с теб, мила Венета", пише последователка на водещата в Инстаграм. [caption id="attachment_600593" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова с ангелски знак от съдбата сн. Инстаграм Венета Райкова с ангелски знак от съдбата сн. Инстаграм[/caption] Феновете призоваха Райкова да пише, защото нямат търпение да прочетат новата й книга. Те очакват още поне два бестселъра от водещата на "Папараци" в най-скоро време, колкото са й оставените от птичето пера на диванчето й.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Няма как да не ви покажа какво ми остави птичето на диванчето!!! Две перца!!! Мнооого добър знак!! Мисля, че нещо чудесно ще ми се случи!! Спомням си и как преди 15 г. в “Горещо” попитах Паулу Коелю как започва да пише нова книга и той ми отговори - “чакам да намеря перце”! А аз го попитах какво се случва, когато не намери, а той ми каза, че винаги намира ? Знак за какво ли са двете перца, които паднаха от птичето на диванчето??

Публикация, споделена от ✨?Венета Райкова ✨⚡️ (@veneta_raikova) на