Новият на Луна женен с две деца (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Фолкаджийката отнела бащата от две деца и разбила семейството му

Фолк певицата Луна скоро се похвали с младото си гадже. За новият й любовник се знаеше единствено, че е млад охранител и учи в НСА.

Оказва се обаче, че любовните драми на Софка и Гринго бледнеят пред тези на Луна и новата й половинка. Който се оказва мъж с интригуващо минало.

Според репортер на Блиц новият на певицата се казва Горан Колев. Младежът е от Русе и се подвизава в компанията на  бившето гадже на Десислава – Зарко.

Снимка: Блиц

Чалгаджийката се запознала с въпросния младеж в русенска дискотека. Той охранявал там, а тя имала участие. По последни сведения Горан и Луна живеят в огромния й софийски мезонет заедно. Поне така се хвалел младокът.

Най-неприятното в случая е, че любовникът на Луна има жена и две момичета. За половинката му е известно, че заработвала зад граница. От техни познати стана ясно как мачото лъжел съпругата си, че само работи за възрастната певица.

Стана ясно, че Горан е от тези семейства, в които по традиция фамилията купува бъдещата снаха и родителите му броили солена сума за булката. Младите били оженени още непълнолетни. Но при евентуален развод пак трябвало да се броят пари.

Явно са се получили някакви проблеми със съпругата на новия на Луна защото певицата бързо изтри всичките техни общи снимки. Тя била наясно със семейното положение на гаджето си, но като, че ли не й пукало, че две невинни деца остават без баща.

При проверка във Фейсбука на охранителя може да се намери тяхна снимка от миналия декември, която е с послание: „Стара жена и стара риба няма – или е свежа или не” така, че може би връзката им е от доста по-отдавна. Но чак сега я афишират, предават от show.blitz.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар