Ани Цолова работи за 250 лева на месец (Вижте повече)

Ани Цолова работи за 250 лева на месец (Вижте повече)
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова твърди, че бизнесът и просперира и работи с 5 от най-големите компании в България

Ани Цолова е пред финансов колапс или поне така сочат документите на фирмата, която бившата водеща на „Здравей, България“ основа, след като бе пропъдена от Нова тв. Според отчета на журналистката за 2018-та година тя е изкарала едва 3000 лева за целия период. Проста сметка показва, че сумата, разделена на 12, спада до 250 лева месечно, с които Цолова би трябвало да покрива битовите нужди на семейството си, пише „Ретро“.

Цифрата обаче е твърде ниска и едва ли би било възможно само с такъв доход тв звездата да покрива сметките на палата си в „Драгалевци“, собствените си нужди, тези на мъжа си Васил и сина им Калоян. В същото време обаче фактите се разминават с твърденията й, че бизнесът й цъфти, а клиентите й се множат.

„Два месеца без почивен ден. Работа с пет от най-големите компании в България. Серия от индивидуални обучения. Тренинги с мениджъри от най-различни сектори. Много въпроси и още повече отговори. Благодаря за доверието! Едно добро начало. Новата седмица започва“, написа Цолова.

След многото работа обаче, журналистката е решила, че е време да се отдаде на заслужена почивка. Преди това Ани благодари на всички, който са й гласували доверие и са били част от обученията й. „Хвърлям телефона и излизам в кратка почивка. Около многото работа, за малко да забравя, че от време на време трябва да се натиска паузата. Преди това искам да кажа на всички, които ми се довериха и/или бяха част от обученията ми през изминалите месеци – благодаря! Беше чест да работя с толкова добро професионалисти от най-различни сфери. Накратко – запознах се с чудесни хора. Има ги!“, допълни тя.

Ани Цолова крета с 250 лева месечно сн. hotarena.net

Ани Цолова крета с 250 лева месечно сн. hotarena.net

Преди на напусне екрана, Ани Цолова се разписвала срещу 10 000 лева месечно в продължение на години, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар