Нов скандал с Бил Клинтън потресе мрежата (Вижте снимката, която втрещи всички)

Гласувайте за статията

Скандал с Бил Клинтън, портретът му в роклята на Люински виси в дома на Джефри Епщайн

Бившия президент на САЩ Бил Клинтън лъсна на скандална картина. Негов портрет, но в синята рокля на Моника Люински буквално втрещи всички. Мнозина се чудеха какво въобще прави там картината на бившия държавен глава. А не бяха малко и тези, които се питаха, дали Клинтън е позирал за този портрет, или е правена някаква шега.

Епщайн, който неотдавна се самоуби във вилата си след изключително тежки обвинения за връзки с непълнолетни момичета, купил картината на благотворителен търг. Оказа се, че рисунката е правена от студентка по рисуване за благотворително събитие. Тя прави рисунка и бившия президент Джордж Буш, но никога не е подозирала кой точно е купил картината й. И къде е била закачена доскоро.

Самият портрет е тайно фотографиран във вилата на покойния милиардер. Имотът се оценява на над 56 милиона долара и се превърна в убежище за Епщайн.

Както е известно, покойния милиардер се самоуби, след като срещу него бе възбудено ново дело за малтретиране на малолетни. Той не можа да преживее скандала и реши, че е по-добре да се изолира от всички.

На снимката Клинтън е в Овалния кабинет в Белия дом и носи червени обувки с високи токчета. Поразителното е, че Клинтън носи синя рокля. Същата, заради която бе разследван при аферата „Моникагейт“. По ирония същата рокля и съпругата му Хилари Клинтън носи по време на официално събитие, пише „Ню Йорк Поуст“.

Картината е рисувана от Петрина Реан — Клайд. Засега не е известно дали Епщайн е купил оригинала, или е поръчал реплика.

Бил Клинтън лъсна на скандален портрет сн. Туитър

Бил Клинтън лъсна на скандален портрет сн. Туитър

„Категорично става дума за Бил Клинтън. Беше шокиращо да го видя с такава рокля, коментират приближени на бившия президент. Самият Клинтън не е коментирал странния си портрет. И не е споделил, дали е знаел за тази картина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар