Чарли Шийн се отказа от децата си: Не мога да се грижа за тях!

Чарли Шийн се отказа от децата си: Не мога да се грижа за тях!
3 (60%) 1 vote

Чарли Шийн се отказа от децата си, не ставал за баща

Актьорът Чарли Шийн се отказа от децата си. Любимецът от „Двама мъже и половина“ отказа да вземе синовете си от брака му с актрисата Брук Мюлер. Както е известно, бившата му жена има изключително сериозни проблеми с дрогата и алкохола, заради което съдът й отне родителските права.

Чарли е получил предложение да вземе синовете си, но твърдо е отказал. Той заявил, че ако вземе децата, съпругата му ще повтори цикъла, който е започнала и сега.

„Той е ужасен от тази идея. Категоричен е, че не може да се грижи за тях. И смята, че Брук ще направи същите глупости и грешки, както по-рано, затова отказва да ги приюти в дома си“, разказват приятели на актьора.

Самият Шийн има четири деца — двама сина от актрисата Брук Мюлер и две дъщери от първата си съпруга Денис Ричардс. Именно на нея той разчиташе, когато за първи път арестуваха Брук след злоупотреба с наркотици.

Денис обаче му върна децата само след няколко седмици, тъй като момчетата се държаха прекалено буйно и агресивно. Актрисата, която има и осиновена по-малка дъщеря, изпаднала в ужас, когато видяла как близнаците я тероризират. След инцидент, който едва не завършил в спешното, тя отказала да се грижи повече за тях. В отговор Шийн спря издръжката на момичетата и я принуди да напусне дома му, оставяйки я фактически на пътя с три деца.

Чарли Шийн се отказа от децата си от Брук Мюлер /в средата/ сн. Уикипедия

Чарли Шийн се отказа от децата си от Брук Мюлер /в средата/ сн. Уикипедия

Към днешна дата двамата са се помирили, а Денис е щастливо омъжена за втори път. Но дори и при тези обстоятелства тя не желае да се грижи за синовете на Шийн. За момента децата са поверени на майката на Брук, а Чарли се старае да ги осигури финансово, но твърдо отказва да поеме грижата за тях. Самият актьор се бори с болестта на СПИН, което е още една причина да държи наследниците си далеч от своя дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар