Принцеса Шарлот засенчи Джордж с лудориите си (Вижте какви ги върши малката палавница)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот може да е момиче, но е по-палава от Джордж

Принцеса Шарлот и принц Джордж нямат голяма възможност да играят с други деца. Като кралски наследници те трябва да се задоволят със собствената си компания. И са доволни когато се забавляват само двамата.

Братът и сестрата имат много малка възрастова разлика и заради този факт техните интереси и желания в повечето случаи съвпадат. На тях им позволяват да играят с други деца, които не принадлежат към кралската фамилия. Но това се случва много рядко.

Според близки до семейството заради редките си контакти с външни хора Джордж и Шарлот са се научили да разчитат един на друг. Източникът твърди, че малката принцеса е голяма шегаджийка. Момиченцето е много по-активно от батко си и много по-общително. Докато по-големият син на Кейт и Уилям е сдържан и спокоен.

Снимка: Gettyimages.ru

Престолонаследничката, за която се говори, че е наследила характера на чичо си Хари скоро демонстрира палавия си характер на благотворителната регата. Но която участваха майка й и баща й. Принцесата бе сред наблюдаващите и вместо да поздрави публиката тя се изплези на обществеността.

Показването на езика вместо протоколния поздрав развесели събралото се множество от поданици. Разсмя се и майка й Кейт. Която вместо да смъмри Шарлот не бе озадачена от постъпката на палавницата. Така присъстващите се убедиха, че кралските деца са същите като обикновените си връстници, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар