Радина Червенова уволнена от БНТ

Гласувайте за статията
Ветеранката в новините Радина Червенова принудена да напусне от новия шеф на БНТ Емил Кошлуков

Емблематичната водеща на новините по БНТ Радина Червенова слага край на 35-годишната си кариера в телевизията майка – пише в. „Уикенд“. 61-годишната звезда от малкия екран има още няколко години до пенсия, но изненадващо е подала молба за напускане. В началото на август тя е депозирала заявлението си в деловодството на медията. Според запознати Радина е била принудена да си тръгне и на практика е била уволнена – отбелязва изданието.

Причината според нейни колеги се криела в остри разногласия с новия й шеф Емил Кошлуков. Преди месец той оглави БНТ и седна на стола на нейния съпруг Коко Каменаров. Кошлуков даде серия интервюта, в които разкри подробности от лошото управление на предшественика си. Стана ясно, че БНТ има дупка от над 40 милиона лева. Огорчена, че Кошлуков е толкова яростен срещу мъжа й, Радина спряла да го поздравява и открито настройвала екипа на новините срещу него.

Говори се дори, че подтиквала към неподчинение останалите репортери и водещи. Кошлуков имал остър разговор със славната новинарка, в който я подканил, ако не е съгласна с него и методите му на работа, да си тръгне. Радина Червенова така и направила – наскоро е депозирала молбата си за напускане.
„Иначе щяха да я уволнят“ – коментират колегите й от новините.

Радина депозирала заявление за напускане

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар