Бъдещият татко Наум Шопов се подготвя усилено за раждането на бебето (Вижте как)

Гласувайте за статията

Наум Шопов се подготвя за отговорността да бъде баща

Наум Шопов се подготвя усилено за раждането на първия си наследник. Бъдещият татко и неговата половинка Теа Минкова съобщиха хубавата новина, че ще стават родители за първи път в края на юни. Тогава те обявиха, че Теа е в пети месец от бременността и все още не знаят пола на бебето.

Само преди ден Теа и Наум отпразнуваха седем години откакто са двойка. Бъдещият татко обаче сподели, че чак сега открива кои са важните неща в живота. „Седем години заедно, а едва сега откриваме наистина важните неща в живота. Нямам търпение да ги открия всичките, с теб. Обичам те @teaminkova“, написа Наум в мрежата, за да поздрави своята половинка по случай годишнината им.

Теа също поздрави своя любим като публикува две снимки – едната направена в началото на връзката им, а другата сега. „7 години обич. Толкова се чудех какво да напиша под тези снимки – едната направена в началото на връзката ни, а другата сега… та май така ще ги оставя просто. Обичам те @shopov, и тогава, и сега, и утре, и винаги“, написа бъдещата майка в Инстаграм.

Сега на Теа и Наум им предстои едно от най-вълнуващите неща в живота на всяка млада двойка, а именно да станат родители за първи път. А това е наистина голяма отговорност, за която те трябва да се подготвят, доколкото това е възможно.

Д-р Шопов сподели как той прави това. Наум сподели с феновете си в социалната мрежа Инстаграм интересна снимка. На нея бъдещият татко се наслаждава на слънчевите лъчи с „идеално плажно четиво“, което ще му помогне в грижите за първия му наследник – „Ръководство за оцеляване на младия татко“.

Наум Шопов се подготвя за първия си наследник с тематично четиво сн. Инстаграм

Наум Шопов се подготвя за първия си наследник с тематично четиво сн. Инстаграм

А феновете на Шопов веднага го окуражиха като му казаха, че с книга или без, той ще бъде най-добрия татко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар