Бъдещият татко Наум Шопов се подготвя усилено за раждането на бебето (Вижте как)

Наум Шопов се подготвя за първия си наследник с тематично четиво сн. Инстаграм
0

Наум Шопов се подготвя за отговорността да бъде баща

Наум Шопов се подготвя усилено за раждането на първия си наследник. Бъдещият татко и неговата половинка Теа Минкова съобщиха хубавата новина, че ще стават родители за първи път в края на юни. Тогава те обявиха, че Теа е в пети месец от бременността и все още не знаят пола на бебето.

Само преди ден Теа и Наум отпразнуваха седем години откакто са двойка. Бъдещият татко обаче сподели, че чак сега открива кои са важните неща в живота. „Седем години заедно, а едва сега откриваме наистина важните неща в живота. Нямам търпение да ги открия всичките, с теб. Обичам те @teaminkova“, написа Наум в мрежата, за да поздрави своята половинка по случай годишнината им.

Теа също поздрави своя любим като публикува две снимки – едната направена в началото на връзката им, а другата сега. „7 години обич. Толкова се чудех какво да напиша под тези снимки – едната направена в началото на връзката ни, а другата сега… та май така ще ги оставя просто. Обичам те @shopov, и тогава, и сега, и утре, и винаги“, написа бъдещата майка в Инстаграм.

Сега на Теа и Наум им предстои едно от най-вълнуващите неща в живота на всяка млада двойка, а именно да станат родители за първи път. А това е наистина голяма отговорност, за която те трябва да се подготвят, доколкото това е възможно.

Д-р Шопов сподели как той прави това. Наум сподели с феновете си в социалната мрежа Инстаграм интересна снимка. На нея бъдещият татко се наслаждава на слънчевите лъчи с „идеално плажно четиво“, което ще му помогне в грижите за първия му наследник – „Ръководство за оцеляване на младия татко“.

Наум Шопов се подготвя за първия си наследник с тематично четиво сн. Инстаграм
Наум Шопов се подготвя за първия си наследник с тематично четиво сн. Инстаграм

А феновете на Шопов веднага го окуражиха като му казаха, че с книга или без, той ще бъде най-добрия татко.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.