Крисия минава в редиците на „Пайнер“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Крисия става част от музикална компания „Пайнер“ от есента

Крисия става част от редиците на музикална компания“Пайнер“. Чалгата е на път да погълне детето чудо. Талантливата разградчанка вероятно от есента ще се присъедини към музикалната компания на Митко Димитров – Пайнера.

От няколко месеца той води активна политика за привличането на даровити и млади изпълнители, пише „България днес“. Така в компанията му се озоваха победителят от „Гласът на България“ Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова. Младежите вече са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат дуети с далеч по-опитни изпълнители – Анелия и Джордан.

Крисия също ще има възможността да направи дует с популярен изпълнител, макар че нейните интереси са в различни музикални стилове. В Националното музикално училище „Любомир Пипков“ тя изучава джаз и поп пеене и иска да се развива точно в тази посока. Но все пак изкушението е много голямо.

Хора, близки до „Пайнер“, признаха, че Митко Димитров няма лесно да се откаже от възможността да привлече Крисия. Така че няма да е изненада, ако двете страни си стиснат ръцете и обявят, че започват да работят съвместно.

Наскоро тийнейджърката разказа, че е преминала през наистина труден период. Това бил моментът, в който Крисия осъзнава колко известна е станала покрай участието си в „Шоуто на Слави“. Тогава малката певица била на път да се главозамае и да позволи славата да разбие отношенията й с много близки хора.

Крисия става част от изпълнителките на Митко Димитров - Пайнера сн. hotarena.net

Крисия става част от изпълнителките на Митко Димитров – Пайнера сн. hotarena.net

Миналия месец 15-годишната надежда на българската музика пусна първия си видеоклип, откакто напусна Слави Трифонов. В продължение на близо две години Крисия нямаше никакви публични изяви и затова реши да прекрати професионалните си отношения с телевизионния водещ. Сега с новото си парче „Витамин“ тя буквално възражда музикалната си кариерата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар