Маги Халваджиян превзема ефира с ново шоу (Всичко за формата „Маскираният певец”) Преглеждания: 5453

0
Оценете този post

Продуцентът крие известни певци зад маски

Маги Халваджиян стартира нов хитов формат през есента по Нова тв. За първи път зрителите ще имат възможност да гледат шоуто „Маскираният певец” по българския ефир.

Известни бг певци ще сложат маски и така ще приемат предизвикателството да живеят три месеца без някой да знае кой кой е. Певците ще бъдат скрити под уникални костюми на митични същества и животни когато се показват на сцената.

Снимка: Фейсбук

Никой от шоуто, нито близките на участниците и техните семейства и приятели няма да знаят тяхната самоличност. Единствено 12 човека от цялата страна ще са наясно кои са те. Епизодите ще провокират любопитството на зрителите и те като истински детективи ще гадаят.

Магърдич Халваджиян, който неведнъж се е доказвал като един от най-успешните продуценти и неговата компания „Глобалс филмс” ще продуцират „Маскираният певец”. Екипът, който е само от професионалисти ще реализира новия проект.

Новото шоу, което ще гледаме по Нова тръгва от Азия. От там набира скорост и успява да стане популярно по целия свят чрез видеа от социалните мрежи. Германия първа от Европейските страни, която го излъчва и то става най-гледаното в цялата история на немската телевизия.

За радост на родния зрител България е втора в Европа, която ще го покаже. Правата за шоуто са купени от още няколко страни от Стария континент. Както и от 15 други държави от останалата част на света. Излъчвали са го още в Индонезия и в САЩ. Като в Америка формата е постигнал изключителен рейтинг, предават от hotnews.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.