Принц Андрю замесен в съблазняване на малолетни (Вижте реакцията на Бъкингам)

Гласувайте за статията

Синът на Елизабет II участва в процеса срещу Джефри Епщайн

Името на принц Андрю отново бе намесено в скандала по делото срещу милиардера Джефри Епщайн. Който бе обвинен в сексуален трафик и педофилия. Ден след като федералния съд пусна нов документ по делото опозорения бизнесмен се самоуби в затворническата килия.

Докладът се състои от 2000 страници и в него се предоставят нови доказателства не само за вината на Епщайн, но и се разкрива информация за известни личности, ползвали услугите му. Сред тях е и името на средния син на кралица Елизабет – 50 годишния Андрю.

Връзката на брата на Чарлз със самоубилия се Джефри лъсна още през 2015 година. Но тогава историята не бе доразплетена  поради липса на доказателства.

Принц Андрю с Вирджиния Джуфре и Жизел Максуел
Снимка: ru.hellomagazine.com

Вирджиния Джуфре, една от предполагаемите жертви на Епщайн, която милиардерът подлага на сексуално робство от 16 годишна възраст разказва как е била принуждавана да прави секс с приятели на бизнесмена. Един, от които е Андрю.

Като доказателство за думите си тя показа неизвестна снимка на принца и Жизел Максуел, която е едно от другите момичета на милиардера.

От NBC News се обърнаха към двореца с молба да коментират новите разкрития по случая. А от Бъкингам пратиха следния отговор: „Всичко това се отнася до производство , което се води в САЩ и в което херцогът на Йорк не участва. Всякакви предположения за непристойно поведение с непълнолетни са категорично неверни”.

Принц Андрю и Епщайн
Снимка: ru.hellomagazine.com

Същия отговор получи и „Дейли мейл” от официален представител на кралското семейство когато бе запитано как Андрю ще коментира смъртта на Епщайн, предават от ru.hellomagazine.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар