Хороскоп за 14 август, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена

Везни
Неприятна новина ще ви ядоса и ще развали целия ви ден. Не се вживявайте, защото с агресия и нападателно поведение нищо няма да постигнете. Вслушайте се в съветите на близките си и ще видите, че ставащото е поправимо. На работното си място е възможно да допуснете грешки. От вас зависи дали ще сте по-отговорни към задълженията си.

Скорпион
Искате да сте обичани и уважавани и всички около вас да изпълняват желанията ви, но това води до неприязненото отношение на всички около вас, ако досадите прекалено с претенциите си. Работата ви спори, ако сте се отказали от пътуване и сте останали на работното си място. По-добре е обаче да не прекалявате с натоварването.

Стрелец
Не осъществявайте запознанства, защото няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с близки и познати. Ситуацията на работното място може да се изостри до крайност. Нежеланието да разберете колегите си води до разправии, за които вината е изцяло ваша. Не си търсете оправдание.

Козирог
Изпитвате силно желание да се срещнете със стари приятели и познати и да възобновите прекъснатата любовна връзка. Ще си създадете проблеми обаче. На работното си място бъдете тактични и не създавайте поводи за скандали. Бъдете коректни към вашите колеги, които не са виновни заради вашите отношения у дома.

Водолей
Чувствате се най-добре сред близките си и обожавате уюта на своя дом. Ако имате работа, свързана с професионалните си задължения, я отхвърлете до обед. Не давайте и не взимайте заеми. Каквото и да става на работното ви място, си наложете спокойствие и съхранете доброто си настроение.

Риби
Денят е напрегнат заради среща, която не желаете да осъществите. Не допускайте финансови загуби. Работете умерено до обед, за да избегнете грешките, породени от разсеяността ви. Следобед се отдайте на мисли за новите си проекти и се обогатете с нова информация. Вечерта прекарайте в добрата компания на стари приятели.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар