Хороскоп за 14 август, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена

Овен
Напрежението на работното ви място все още не е стихнало. Въпреки че сте подложени на проверка, се справяте отлично със служебните си задължения и поемате необходимата отговорност. Ще постигнете много, дори да се претоварите с работа. И знайте, че търпението никога не ви е излишно.

Телец
Направете оценка и решете кого от познатите си не трябва да допускате до себе си, защото ви вреди. Не забравяйте, че имате склонността да се доверявате на непочтени хора само защото са ви харесали. При делово пътуване се пазете от кражби. Не оставяйте документите и парите си на случайни хора.

Близнаци
Ако имате да отхвърляте професионални задължения, работете спокойно и не създавайте напрежение сред колегите си. Ще изнервите обстановката до скандал, който трябва да избегнете. Не се срещайте делово с хора, с които нямате насрочени срещи. Не се товарете с чужди проблеми.

Рак
Нежеланието ви да разберете партньорите си, раздразнителността и агресията на работното място задължително са повод вашите колеги също да ви отговорят с нападателно поведение. На работното си място сте конфликтни и напрегнати. По-добре премълчавайте и отстъпвайте, отколкото да спорите заядливо и агресивно.

Лъв
Ще се сблъсквате с много проблеми в отношенията с хората от деловото ви обкръжение. Не намерите ли компромис и не промените ли поведението си, проблемът ще се изостри до крайност. Денят е неблагоприятен за делови разговори и срещи на работното място, дори и ако сте ги уговорили преди време.

Дева
От сутринта сте напрегнати и отношенията с хората от професионалното ви обкръжение са проблемни. Едва следобед се отпускате и настроението ви ще се оправи. На работното си място сте дейни и отговорни. За жалост пак сте настроени за непрекъсната критика към колегите си за щяло и нещяло и си печелите врагове.

Хороскоп за другите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар