Волен Сидеров съпруг-мечта (Вижте как глези семейството си – Снимки)

0

Лидерът на „Атака” глези Деница и сина си с почивки

Волен Сидеров, който в последно време изживя голямо напрежение покрай конфликтите с коалицията на „Обединени патриоти” намира време да се докаже като съпруг и баща-мечта.

Когато е свободен от ангажименти политикът хуква към Созопол. Където цяло лято прекарват съпругата му Деница и порасналия Волен-младши.

Снимка: Ретро

Семейството години наред отсяда в комплекс, който е близост с плажа на Каваците. Сидерови са закупили апартамента, а хората от персонала издават, че Волен и Деница са родители за пример. И двамата се забавляват заедно със сина си.

Снимки: Ретро

Шефът на „Атака” и половинката му станаха семейство през 2017 година. Но са двойка от осем години. Жилището, в което отглеждат детето си е на столичния булевард „Витоша”. Той е закупен с кредит през 2011 г. А семейството все още не го е изплатило изцяло.

След като се появи наследника им на Сидерови им станало тясно в дома. Но всеки член се радвал на любимо пространство. Таткото бил голям кулинар и прекарвал времето си в кухнята. Докато Деница и Волен-младши били заедно в хола.

Снимки: Ретро

От сега станало ясно, че момчето се е метнало на баща си. Обичало да рисува като него и харесвало барабаните. За него казват, че е свръхинтелигентно дете. Шашвал родителите си с такива сложни изречения, че те се чудели от къде ги учи. Правел монолози като татко си по някои теми, които го вълнуват.

За първи път изнесъл реч в мола, където бил с майка си. Хлапето на Сидерови все още не е навършило четири години, а знаело азбуката и брояло отлично.

Когато семейството не е на море или на планина те се разхождат в парка. Посещават и любимото си заведение. Където често се срещат с приятели, предават от „Ретро“.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.