Меган Маркъл и Хари се затвориха вкъщи след раждането на Арчи (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари се изолираха от приятелите си

Меган Маркъл и принц Хари се изолираха от приятелите си. В месеците след раждането на сина им Арчи виждаме херцогът и херцогинята на Съсекс доста по-рядко. Оказва се обаче, че те са разредили не само официалните си ангажименти, което е напълно разбираемо в този етап от живота им, но и срещите си с приятели.

Още след официалното обявяване на връзката на Меган и Хари се заговори, че бившата актриса е успяла сериозно да промени принца и да пренареди неговите приоритети в живота. В това число влиза и поставянето на срещите с приятели на доста по-заден план.

За някои е разбираемо след брака и раждането на първото дете, излизанията по мъжки да станат много по-редки. Но в случая на Хари и Меган говорим за тенденциозно отбягване от страна на техните приятели. А причината е повече от интересна.

Хората от обкръжението на херцогът и херцогинята на Съсекс са спрели да ги канят на вечерни партита заради непреодолимото им желание да демонстрират близост навсякъде и по всяко време.

Понякога на подобни събития протоколът изисква двойките да са разделени един от друг. Както на вечерята, дадена в Бъкимгамския дворец за президента Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, когато Уилям и Кейт бяха в двата края на дългата маса, пише „The Sun“.

Но за принц Хари и Меган Маркъл подобно нещо е недопустимо. Херцогът и херцогинята на Съсекс дори си позволяват да нарушат подредбата, само и само да бъдат един до друг, защото смятат подобни правила за прекалено старомодни, предават от lifestyle.bg.

Приятели изолираха Меган Маркъл и Хари заради прекалената близост, която демонстрират сн. Инстаграм/ sussexroyal

Приятели изолираха Меган Маркъл и Хари заради прекалената близост, която демонстрират сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари често нарушават протокола откакто са заедно. А британците не пестят критиките си към херцогинята на Съсекс и често изтъкват грешките й в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар