Алек Алексиев и Димо Алексиев отново в „Откраднат живот“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Алек Алексиев и Димо Алексиев се събират отново на снимачната площадка

Алек Алексиев и Димо Алексиев се събират отново на снимачната площадка на 8-ми сезон на „Откраднат живот“. След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода, най-успешният медицински сериал се завръща в ефира на Нова тв тази есен.

Хитовата българска продукция, която през последните 3 години обедини най-обичаните лица на българското кино и театрална сцена, ще продължи историята с нови житейски и медицински казуси. Минало и настояще ще съберат отново на снимачната площадка две от най-обичаните звезди на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев.

Актьорите, които поставиха началото на историята в „Откраднат живот“, ще се завърнат в образите на д-р Василев и д-р Генадиев, за да преоткрият семейните отношения и отдавна забравеното минало. Екипът загатва за появата на нови герои, които ще извадят на повърхността неподозирани връзки, предизвиквайки лекарите в „Света Анастасия“ да осмислят последните десетилетия.

„Минали са около три години от напускането на д-р Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му. Има интересна причина за завръщането ни с Калин /Димо Алексиев/ – ще се появят поводи за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят“, разказа Александър Алексиев в „Здравей, България“.

Актьорът добави, че развитието на историята е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев, а сега се явява точният момент за появата на двамата любими герои.

„Кръвни връзки“

Осми сезон ще се появи под заглавието „Кръвни връзки“, пише nova.bg. По традиция той ще акцентира върху още една голяма тема – неразрушимите отношения, които могат да бъдат по-силни от личния избор.

Алек Алексиев и Димо Алексиев се завръщат в "Откраднат живот" сн. Инстаграм

Алек Алексиев и Димо Алексиев се завръщат в „Откраднат живот“ сн. Инстаграм

„В новия сезон ще разгърнем идеята за кръвните връзки и как те управляват живота ни. Дори и да не ги припознаваме като основен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с голяма част от лекарите в „Св. Анастасия“ в ситуации с нови герои и сериозни дилеми, които ще променят досегашния ход на събитията. Сюжетът ще има препратки към 1982-ра година, проследявайки различни връзки и последствия, довели героите до днешния момент“, разказва Христина Апостолова, главен сценарист на „Откраднат живот“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар